Gree Pulse Klíma Mono Oldalfali Klíma Szett 2,5 KW

Cikkszám: GWH09AGA-K6DNA1A
Gree Pulse Klíma Mono Oldalfali Klíma Szett 2,5 KW
Gree Pulse Klíma Mono Oldalfali Klíma Szett 2,5 KW
Cikkszám: GWH09AGA-K6DNA1A
192 200 Ft
A Pulse kompakt kialakítással, 3D légtereléssel és extra csendes üzemeléssel emelkedik ki a hűtésre optimalizált légkondicionálók közül. A beltéri berendezés matt fehér borítása és kompakt mérete könnyen illeszthető bármely hálószobába, harmóniát kölcsönözve a modern enteriőrrel rendelkező terekbe.

HŰTÉS
2,6 – 3,2 – 4,6 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

FŰTÉS
Fűtés rásegítésre javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

-KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Pulse készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.


7 fokozatú ventilátor sebesség állítás
matt burkolat

öntisztító funkció

wi-fi vezérlés

3D légáram

távirányítóba integrált hőmérő (i feel)

időzítő

választható vezetékes és infra távirányító

cold plasma szűrő

lcd kijelző

turbo funkció

8°c-os temperálás

hűtés 43°c külső hőmérsékletig

fűtés -15°c külső hőmérsékletig

kártyás kapcsoló illeszthető hozzá

óra beállítás/kijelzés

légáram irányának beállítása

PARAMÉTEREK
Teljesítmény 2,0 - 2,9 kW
Helyiségméret 10-29 m2
Hűtőközeg besorolás R32
I Feel funkció igen
Időzítő igen
Kivitel Fűtésrásegítésre
Szín
Típus Oldalfali split klíma
Öntisztító funkció igen
Plazma szűrő igen
Temperálás igen
Turbó üzemmód igen
Wi-Fi vezérlés igen